Sant Andreu

Èxit de la Bodeguilla “Nova ciutadania i política!!

El passat divendres dia 25 de març vam organitzar una bodeguilla que portava com a títol “Nova ciutadania i política”, en la que vam tenir l’oportunitat de xerrar en un ambient distés sobre la participació política dels joves immigrants i fills d’immigrants.

Un dels temes que més es va parlar va ser de la necessitat d’implicar-se políticament per tal d’evitar que els partits amb un ideari clarament d’ultradreta i de caire xenòfob puguin ostentar càrrecs de representació política en els nostres ajuntaments. A més, vam compartir opinions sobre altres temes com els tòpics que afecten a la immigració, les necessitats i problemàtiques amb les que els joves immigrants es troben i sobre com millorar la seva integració.

A l’acte, on van participar una trentena de companys i amics, vàrem comptar amb la presència dels amics de l’entitat “Jóvenes sin fronteras en acción”, un grup del Bon Pastor que està molt implicats en millorar el seu barri i sobretot per treballar a peu de carrer amb els joves, organitzant jornades esportives, musicals, de cultura urbana, etc.

Comentaris

  • Anònim
    I am upbeat to discover this post Very valuable for me, as it contains parcel of data. I Always like to peruse The Quality and happy I discovered this thing in you post. Much obliged undergraduate scholarships
  • Anònim
    Thanks for the valuable information and insights you have so provided here... browse around here
  • Anònim
    This is truly a decent and enlightening, containing all data furthermore greatly affects the new innovation. A debt of gratitude is in order for sharing it leapy frog
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 284

Comentar