Sant Andreu

Acte de campanya amb joves de la Trinitat Vella

El passat dimarts 22 de novembre vam organitzar una xerrada amb joves del barri de la Trinitat Vella, en la què vàrem explicar la importància d’aquestes eleccions i esperonar el vot pel President Montilla.

El company Èric Gómez, candidat número 37 a la llista del PSC per Barcelona i Primer Secretari de l’Agrupació del PSC-Sant Andreu, va demanar la mobilització de tots, en especial dels joves ja que són unes eleccions que marcaran el futur de Catalunya pels propers anys, i tots ens hem d’implicar.


El company Javi Angulo, Conseller d’Infància i Joventut del Districte, va explicar les diferències entre els governs de CiU i els governs de progrés d’aquests darrers anys, amb la construcció de 300 nous centres educatius, 120 nous equipaments sanitaris (8 d’ells hospitals), inici de 6.000 habitatges de protecció, i construcció de 52 km de metro.

Finalment, el Primer Secretari de l’Agrupació de JSC Iván Marzá, va explicar les principals propostes que hem en matèria de joventut, fent especial èmfasi en el Contracte pel Futur, amb el que es garantirà que cap jove menor de 30 anys a Catalunya estigui a l’atur durant més de 6 mesos sense tenir l’oportunitat de formar-se per accedir a un lloc de feina adequat a la seva formació i experiència.


D’aquesta manera, s’oferirà als joves menors de 25 anys que no estudien, ni treballen i que no han assolit una formació suficient, l’oportunitat de formar-se durant 9 mesos mitjançant una beca-formació i l’oportunitat d’un crèdit salari. A banda, s’oferirà també als joves menors de 30 anys que no estan ocupats i que vulguin millorar la seva formació un crèdit salari que els permeti completar-la i garantir una renda mínima durant el temps en què s’estaran formant.